Esimerkkioppitunti

Esimerkkioppitunti on tarkoitettu yläkoulun opettajille sekä 6. luokan ylöspäin eriyttämiseen.

Tuoreen DigiVoo-tutkimuksen mukaan digitaalisuuden etuja hyödynnetään kouluissa liian vähän, esimerkiksi eriyttämisessä. Katso Ylen koulutusuutinen! 

Kuten Digivoo-tutkimus osoittaa, digitaalinen materiaali mahdollistaa opetuksen monipuolisen eriyttämisen: lahjakkaat oppilaat pääsevät lentämään, kun heidän ei tarvitse odottaa ja turhautua muiden odottamiseen; heikot oppilaat saavat tukea omalla lähikehitysvyöhykkeelläänsä, kun he pystyvät etenemään omaan tahtiin omantasoisessa materiaalissa. Sopivantasoiset haasteet paitsi kehittävät myös lisäävät opiskelumotivaatiota ja antavat tärkeitä onnistumisen tunteita. Taagi vapauttaa opettajan tukemaan juuri niitä oppilaita, joilla on haasteita perinteisessä kirjaopiskelussa, esimerkiksi motivaatio- tai keskittymisongelmien vuoksi.Oppilailta saamamme palaute on ollut uskomattoman hyvää, ja sen myötä oppimistuloksetkin. Katso oppilaspalautetta esittelyvideolta!

Paljon toivottu Taagi.fi-esimerkkioppitunti pidetään samansisältöisenä 13.2., 21.2. sekä 2.3. klo 15.05-15.50. Oppitunnilla pääset näkemään ja kokemaan Taagin hyödyt, niin opettajan kuin oppilaankin näkökulmasta. Ilmoittaudu tästä, niin lähetämme sinulle Google Meet -kokouslinkin. 

Katso videolta, miten opiskelu tapahtuu Taagi.fi-sivustolla:

Tervetuloa esimerkkitunnille kokemaan lisää Taagi-taikuutta!